NEMZETI TEHETSÉG PROGRAM 2019
Kedves Olvasó!

Iskolánk, a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagiskola 2011-től Akkreditált Kiváló Tehetségpont. Tanulóink differenciált képességfejlesztő csoportban tanulják a magyar és matematika tantárgyakat, az informatikát és angol nyelvet pedig emelt óraszámban. A tanórákon kívül tehetséggondozó műhelyekben, szakkörökben adunk lehetőséget a tanulók tehetségének kibontakoztatására. Ezeknek a programoknak a kitalálásához, megtalálásához, lebonyolításához nagy segítséget jelentenek a különböző pályázati lehetőségek. Ezért figyeljük a különböző kiírásokat, és rendszeresen élünk a pályázatírás lehetőségével. Ebben a tanévben a NEMZETI TEHETSÉG PROGRAM keretében meghirdetett köznevelési intézményekben működő komplex tehetséggondozó program megvalósítására nyertünk támogatást.

Programunk célja volt különböző tehetségterületek összekapcsolása révén a nyelvi, irodalmi, informatikai képességek fejlesztése. Célunk volt továbbá, hogy tanulóink betekintést nyerjenek az angolt anyanyelvként beszélő országok kultúrájába, különös tekintettel az irodalom világára. Megismertettük őket a műfordítás nehézségeivel.

A program részeként részt vettünk egy 3 napos táborban, ahol a pályázat fő tevékenységeinek folytatásán és a tárgyiasult alkotásaink befejezésén túl lehetőség nyílt különböző szabadidős tevékenységekre is, melyek a lazítást, kikapcsolódást szolgálták.

Ezt a kiadvány abból a célból szerkesztettük, hogy az elkészült alkotásokat bemutathassuk, minél szélesebb körrel megismertethessük.

Reméljük, elnyerte tetszését.

Kazincbarcika, 2019. 06. 15.
2019.06.21
A hírhez tartozó képek:
Copyright © 2009 készítette viszo design. Minden jog fenntartva!